Emeklilere özel %20 indirim uygulaması başladı, Peki bu indirim neleri kapsıyor?

Emeklilere özel %20 indirim uygulaması başladı, Peki bu indirim neleri kapsıyor?
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, PTT’nin emekli vatandaşlara yönelik yüzde 20 indirim kampanyası başlattığını duyurdu. Emekliler, ayda en fazla 5 adet yurtiçi kargo gönderiminde bu indirimden yararlanabilecekler. T.C. kimlik numaralarını ibraz eden emekliler, PTT iş yerlerinde indirimi kullanabilir. Detaylı bilgilere PTT'nin resmi internet sitesi veya iş yerlerinden ulaşılabilir.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu PTT’nin emekli vatandaşlara yönelik yüzde 20 indirim kampanyası başlattığını açıkladı.

PTT %20 indirim kaç kargo gönderimi için geçerli?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 yılının "Emekliler Yılı" ilan edildiğini hatırlatan Bakan Uraloğlu emeklilerin kargo gönderimlerinde ayda en fazla 5 adet olmak üzere yurtiçi varışlı gönderimlerde yüzde 20 indirimden yararlanabileceğini belirtti.

Emekliler bu indirimden nasıl yararlanacak?

Emekliler T.C. kimlik numaralarını ibraz ederek PTT iş yerlerinde bu indirimden faydalanabilecekler. Detaylı bilgilere PTT'nin resmi internet sitesi veya PTT iş yerlerinden ulaşılabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.