EKPSS sınav giriş belgesi ekranı, EKPSS sınav yerleri öğrenme

EKPSS sınav giriş belgesi ekranı, EKPSS sınav yerleri öğrenme
2024/EKPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı) yaklaşırken, adayların sınav giriş belgeleri ve sınav yerleriyle ilgili bilgi bekleyişi devam ediyor. Adaylar, sınav yerlerinin açıklanıp açıklanmadığını ve giriş belgelerinin ne zaman yayımlanacağını merak ediyorlar.

2024 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) için geri sayım devam ederken, adayların odak noktası sınav yerlerinin açıklanıp açıklanmadığı ve sınav giriş belgelerinin ne zaman yayımlanacağına dair bilgilere yöneldi.

EKPSS sınav giriş belgesi ekranı, EKPSS sınav yerleri öğrenme

2024 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) ÖSYM tarafından yayımlanan sınav takvimine göre 28 Nisan 2024 tarihinde Türkiye genelindeki 81 il merkezinde gerçekleştirilecektir.

ekpss-sinav-giris-belgesi-ekrani-ekpss-sinav-yerleri-ogrenme.webp

EKPSS sınav yerleri henüz açıklanmamıştır. Sınav giriş belgeleri, sınav tarihinden yaklaşık 10 gün önce ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden T.C. Kimlik Numarası ve şifre ile erişilebilir olacak.

Sınav giriş belgesinde adayın merkez, bina ve salon bilgileri, fotoğrafı, engel durumu ve varsa yardımcı araç gereç bilgileri yer alacaktır.

EKPSS SINAV GİRİŞ EKRANI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

7 Yorum