EKPSS engelli memur atama kurası ne zaman başlatılacak?

EKPSS engelli memur atama kurası ne zaman başlatılacak?
28 Nisan'da yapılan EKPSS sonuçlarının açıklanmasıyla, adaylar ÖSYM'nin yayınlayacağı tercih kılavuzunu beklemeye başladı. Ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyindeki adaylar aldıkları puanlarla kamu kurumlarına yerleşmek için tercih yapacaklar. Branş bazında sıralamalar ÖSYM'nin internet sitesinde olup, tercih kılavuzu henüz yayınlanmadı. Tercih sürecinde mezuniyet şartı aranmakta ve puanlara göre yerleştirme yapılacaktır.

28 Nisan'da gerçekleştirilen Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçlarının açıklanmasıyla adaylar ÖSYM tarafından yayınlanacak tercih kılavuzunu beklemeye başladı.

Sınava katılan ortaöğretim ön lisans ve lisans düzeyindeki adaylar aldıkları puanlara göre kamu kurum ve kuruluşlarında uygun kadrolara yerleşmek için tercih yapacaklar. EKPSS branş bazında sıralamalar ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine yansıtılmış olup adaylar sıralamalarını ÖSYM'nin internet sitesinden öğrenebilirler.

Tercih kılavuzu henüz yayınlanmamış olup detaylar ÖSYM'nin resmi internet sitesinde duyurulacaktır. Tercih işlemlerinde sınava girilen öğrenim düzeyinden mezuniyet şartı aranmakta ve puanlara göre yerleştirme yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.