e-Karne Nasıl Bakılır 2024? Ders Notları Nasıl Görüntülenir?

e-Karne Nasıl Bakılır 2024? Ders Notları Nasıl Görüntülenir?
e-Okul üzerinden e-Karne nasıl bakılır? Not bilgilerine nasıl ulaşılır? e-Okul sistemi üzerinden devamsızlık bilgileri ile birlikte, başka hangi detaylara ulaşılabilir?

Karne günü yanıtı en çok araştırılan konular arasında e-Karne nasıl bakılır 2024 sorusunun yanıtı yer alıyor. Pek çok öğrenci ve veli, e-Okul sisteminde e-Karne'nin açılacak olması, havaların sıcaklığı, kurban bayramı... gibi nedenlerle karne törenine gitmenin zorunlu olmadığını öğrendikten sonra, karne almaya gitmeyi de tercih etmiyor. Aynı zamanda karneler daha sonra okul müdürlüklerinden de alınabilecek.

e-Karne Nasıl Bakılır 2024?

Öğrenciler ve veliler, e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden karne notları ve devamsızlık bilgilerine erişim sağlayabiliyor. Bunun için e-Okul girişinin T.C. kimlik numarası ve e-Devlet şifre ile yapılması gerekiyor.

Ardından menüde yer alan Not Bilgisi kısmına tıklanarak, ders notları dahil olmak üzere karne notu ve devamsızlık bilgilerine erişim sağlanabiliyor. e-Okul'da aynı zamanda sınav tarihleri ve hatta haftalık ders programının dahi görüntülenebilmesi mümkün.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.