DGS sınavı öncesi mühim duyuru!

DGS sınavı öncesi mühim duyuru!
Her sınav öncesi alınan önlemler bu hafta sonu gerçekleşecek DGS sınavı için de geçerli olacak. Sınav öncesi belediyelerin başlatmış olduğu hazırlıklara nüfus müdürlükleri de eşlik ediyor. İşte sınava girecekleri ilgilendiren o önemli detay

Üniversiteye hazırlık sınavları geride kaldı. Önümüzde 30 Haziran tarihinde gerçekleşecek dikey geçiş sınavı bulunuyor. DGS sınavına katılacak adaylar için tüm hazırlıklar tamamlandı. 81 ilde sınava girecek öğrenciler için sınav merkezleri hazır hale getirildi.

Adaylar T.C kimlik numarası ve fotoğrafı bulunan kimlik kartı ile birlikte sınav giriş belgesini yanında bulundurarak sınava girebilecek.

DGS’ye Girecekler Dikkat!

Sınav gününde ve sınav saatinde belirtilen sınav yerinde bulunan adaylar herhangi bir sorun yaşamayacak ancak beklenmeyen bazı durumlara karşı da önlemler alındı.

81 ilde valiliklerden mesaj geldi. Yapılan duyuruya göre sınav günü kimliğini kaybeden ve sınav yerinde fark edenler için Nüfus Müdürlükleri sınav gününe özel açık tutulacak.

Bu sebeple 30 Haziran Pazar günü sabah saat 7.00 ile sınavın başlama saati 10.00'a kadar sınav yerine en yakın nüfus müdürlüğü ziyaret edilebilecek.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.