Ankara Etimesgut Belediyesi personel ilanı: 1 mühendis alınacak! Son başvuru 12 Mayıs

Ankara Etimesgut Belediyesi personel ilanı: 1 mühendis alınacak! Son başvuru 12 Mayıs
Ankara'nın Etimesgut ilçesi Belediyesi, teknik kadrosuna bir mühendis alımı yapacak. Alım için yayınlanan ilanlara başvuru yapacak adaylar, belirtilen nitelikler doğrultusunda başvuru yapabilecekler..

Ankara Etimesgut Belediye Başkanlığı, 5393 sayılı Belediye Kanununun 49. maddesi ile Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı. İlanda belirtilen şartları taşıyan adaylar, aşağıda yer alan pozisyona başvurabileceklerdir. Etimesgut Belediyesi bünyesinde çalıştırmak üzere makine mühendisliği ya da raylı sistemler mühendisliği bölümü mezunlarını değerlendirecektir.

Başvuru yapacak adayların, belirtilen pozisyona uygun olarak mezun olmaları, kamu haklarından mahrum bulunmamaları, 35 yaşını aşmamış olmaları ve ilan edilen KPSS puan türüne göre en az belirtilen KPSS taban puanını almış olmaları gerekmektedir. Başvurular Etimesgut Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen ya da posta yoluyla yapılacaktır. Başvuru için gerekli belgeler ilanda belirtilmiştir. Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından uygun görülen adaylar, ilan edilen sınav ve mülakat tarihlerine katılarak değerlendirileceklerdir.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

ankara-etimesgut-belediyesi-personel-ilani-1-muhendis-alinacak-son-basvuru-12-mayis-1

Ankara Etimesgut Belediye Başkanlığı tarafından ilan edilen mühendis pozisyonu için başvuracak adayların, belirtilen genel şartları sağlamaları gerekmektedir. Bu genel şartlar; Türk Vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, belirtilen suçlardan mahkum olmamak, erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle, askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik görevini yapmış/yapmış olmak, görevini engelleyebilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak ve ilan edilen pozisyonlar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak olarak belirtilmiştir.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru özel şartlarına göre, ilan edilen mühendis pozisyonu için adayların mezun oldukları okul itibariyle gerekli öğrenim şartını taşıması ve 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS) belirtilen asgari KPSS puanını almış olması gerekmektedir. Ayrıca, daha önce çalıştığı kamu kurumlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olması da aranan özel şartlar arasında yer almaktadır. İngilizce YDS'den en az (D) düzeyinde puan almış ya da uluslararası geçerliliği bulunan buna denk bir belgeye sahip olmak da başvuru özel şartları arasında bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.