Ailelere Bayram Harçlığı Ödemeleri Bugün Başlıyor

Ailelere Bayram Harçlığı Ödemeleri Bugün Başlıyor
Dar gelirli ailelerin desteklenmesi adına her ay düzenli olarak hesaplara yatırılan tutarlar bu ay bayram sebebiyle 08 Nisan günü itibariyle hesaplara geçecek. Bayramdan önce ailelere yatacak olan tutarlar ne kadar? Bütün detaylar haberimizde...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından yapılan açıklamada ailelere her ay yapılan destek ödemelerinin bu ay bayram sebebiyle 8 Nisan tarihinde yapılacağını ifade etti. Çocuklu ailelere yönelik olarak yapılacak olan yardımın detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

detaylar.jpg

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) yardımlarının bayramdan önce başvuruda bulunan tüm vatandaşlara ödeneceğini ilan etti.

Bu kapsamda

• 1-2 çocuğu olan ailelere 350 TL,

• 3 çocuğu olan ailelere 450 TL,

• 4 çocuğu olan ailelere 550 TL,

• 5 ve üzeri sayıda çocuk bulunan ailelere ise 650 TL ek ödeme yapılmaktadır.

Başvuruları sorgulamak için tıklayınız.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.