Açıköğretim Fakültesi Yaz Okulu Kayıtları Başlıyor

Açıköğretim Fakültesi Yaz Okulu Kayıtları Başlıyor
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde öğrenim gören öğrencilerin daha kolay mezun olmaları için hizmet veren yaz okulu kayıtları başlıyor.

Söz konusu yaz okulu için Ziraat Bankası aracılığıyla kredi kartı, banka kartı, internet bankacılığı, ATM veya mobil bankacılık ile 05 Temmuz 2024 tarihine kadar ödenebilir. 05 Temmuz 2024 tarihinden sonra herhangi bir ödeme işlemi yapılamayacaktır.

Yaz okulunda öğrenim görmek isteyen öğrenciler www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresi üzerinden kılavuzlara erişebilirler.

İktisat ve İşletme Fakültelerinde öğrenim gören öğrenciler için düzenlenecek olan 2023-2024 Öğretim Yılı Yaz Okulu kayıt işlemleri 01 Temmuz 2024 Pazartesi günü saat 10:00'da başlayacak ve 05 Temmuz 2024 Cuma günü saat 22:00'de sona erecek.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.