1 USD Ve 1 EURO Artı Vergiler İle Ajet Bilet Kampanyası

1 USD Ve 1 EURO Artı Vergiler İle Ajet Bilet Kampanyası
Ajet bilet kampanyası ile 1 USD ve 1 EURO artı vergiler şeklinde gerçekleştirilen bilet fiyatları ile yurt dışına ve yurt dışından Türkiye'ye uçuşlarınızı belirlenen tarihlerde gerçekleştirebilirsiniz. İşte detaylar:.

Ajet bilet kampanyası, yaz aylarının yaklaşması ile birlikte tatil planları kuran herkesi mutlu ediyor. Kampanya kapsamında Türkiye'den yurt dışına uçuşlar için bilet fiyatları 1 USD + vergiler şeklinde bir başlangıç fiyatına tabii iken yurt dışından Türkiye'ye uçuşlar da 1 EURO + vergiler şeklinde bir başlangıç ile sunuluyor.

Ajet bilet kampanyası ile yurt dışına ve yurt dışından Türkiye'ye uçuş gerçekleştirmek için biletlerinizi şu tarih aralıklarında almalısınız:
22 Mart 2024 00.00 - 24 Mart 2024 23.59

Kampanya dahilinde yurt dışı seyahatleriniz için biletlerinizi şu tarih aralıklarında almalısınız:
31 Mart 2024 - 31 Mayıs 2024

Kampanya kapsamında satılacak bilet sayısı 50.000 koltuk ile sınırlıdır. Bu nedenle bilet fiyatı uygunluğu göz önünde bulundurularak, kampanya katılımı için elinizi çabuk tutmalısınız.

Kampanyaya katılım için biletlerinizi Ajet resmi internet sitesi ya da mobil uygulaması üzerinden almalısınız. Aracı sitelerden almaya çalışacağınız biletlerde beklediğiniz fiyatları bulamayabilirsiniz.

Kampanya kapsamında alacağınız biletler için uygulayacağınız iade, iptal ve değişim işlemleri, standart biletler için uygulanan şartlarla gerçekleştirilmektedir.

Bu kampanyaya katılmanız halinde diğer kampanya ve indirim haklarından yararlanamazsınız.

Pasaportunuz varsa ve vize sorununuz yoksa, Ramazan Bayramı tatilini de kapsayan uçuşlar için Anadolu Jet tarafından düzenlenen bu kampanyayı kaçırmamalısınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.