Tübitak Personel Alımı Yapacak

Tübitak Personel Alımı Yapacak
Tübitak çeşitli alanlarda itihdam etmek üzere personel alımı yapacağını ifade etti. Peki söz konusu personel alımı hangi alanlarda yapılacak? İşte detaylar...

Tübitak Personel Alım İlanı Yayınladı

2024 yılında kamudaki çeşitli tasarruf tedbirleri sebebiyle personel alımına yapılan sınırlama devletin çeşitli kademelerinde faaliyet gösterecek kalifiye mühendis ve uzmanlar için geçerli değil. Bu kapsamda TÜBİTAK çok sayıda personel alımı yapacağını ifade etti.

Yükselen Değer Tübitak

Türkiye Cumhuriyeti özellikle son yıllarda yapmış olduğu bilimsel çalışmalarla teknoloji ve sanayi alanında büyük atılımlar yapmaktadır. özellikle savunma sanayisi alanında yapılan çalışmalar dünya çapında yankı uyandırmaktadır.

Tasarruf Tedbirleri Tübitak Personel Alımı İçin Geçerli Değil

Kamu personeli alımı konusunda Hazine ve Maliye Bakanlığı çeşitli tasarruf tedbirleri kapsamında sınırlama getirmişti. Ancak söz konusu sınırlama teknoloji ve bilim alanında yoğun çalışmalar yapan kamu kurumlarına yapılacak alanlar için geçerli değildir. Bu kapsamda kendini yetiştirmiş Türkiye Cumhuriyeti'ne çeşitli alanlarda kalifiye hizmet sunabilecek vatandaşların istihdamı sağlanmaktadır.

Yüksek Maaş ve Özlük Haklar

Bunun en büyük örneği ise TÜBİTAK tarafından yapılan personel alımlarıdır. TÜBİTAK yayınlamış olduğu personel alımları ile birlikte belli alanlarda belirtilen şartları Taşıyan vatandaşları bünyesinde istifa etmektedir. Yüksek maaş ve özlük hakları sunan Tübitak söz konusu alımlar konusunda yayınlamış olduğu Personel alımlarına devam etmektedir.

Başvurular

TÜBİTAK bünyesinde istihdam edilecek personel için yayınlanan ilanlara ulaşmak için tıklayınız. söz konusu ilanlar verilen link üzerinden Online olarak ön başvuru şeklinde gerçekleştirilecek olup başvurular için istenilen belgeler yine aynı link üzerinde belirtilmiştir.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.