TOKİ konut kura çekiliş sonucu takip edilmezse ne olur?

TOKİ konut kura çekiliş sonucu takip edilmezse ne olur?
TOKİ'nin uygun fiyatlı konut projelerine başvuran vatandaşlar, kura sonuçlarını ve proje durumlarını e-Devlet üzerinden sorgulayabilirler.

TOKİ tarafından uygun fiyatlı konut projeleri için başvuru yapan vatandaşlar kura sonuçlarını ve proje durumlarını e-Devlet sistemi üzerinden sorgulayabilirler.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi TOKİ konut kura sonuçlarının ve proje süreçlerinin e-Devlet üzerinden takip edilebileceğini duyurdu.

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşların bu projeleri yakından takip etmesi önemlidir.

TOKİ başvurusu yapmış olanların kendilerine ev çıkıp çıkmadığını kontrol etmeleri ve haklarını kaybetmemek için sorgulama yapmaları gerekiyor.

TOKİ başvurusu yapıp başvuru sonucuna bakmayan adaylar olabiliyor. Bu gibi durumlarda da kazandıkları hakları işlem yapılmadığı için başka birisine geçme olasılığı olabilir.

Bu yüzden işinizi şansa bırakmayıp, başvurunuzu mutlaka e-Devlet üyeliğinizle giriş yaparak sistemden sorgulamanızı öneriyoruz.

Benim başıma gelmez demeyin, genelde bir dalgınlık veya karışıklık durumunda bu tür olayların yaşandığı gözlemlenmektedir. Tüm detaylar e-Devlet sistemi üzerinde mevcuttur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.