Kabine değişikliği için tarih netleşti

Kabine değişikliği için tarih netleşti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabinede yapacağı değişiklik tarihi belli oldu. İşte kulislerde konuşulan tarih..

31 Mart yerel seçimlerden sonra gündeme gelen kabine değişikliği konusu gündemde kalmaya devam ediyor. Siyaset içinde kabine değişikliğine kesin gözüyle bakılır iken, hangi bakanlar gider, hangileri kalır belli değil. Ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabinede yapacağı değişiklik tarihi belli oldu. İşte kulislerde konuşulan tarih..

Kabine değişikliği için tarih netleşti

Ekonomim'de yer alan habere göre AK Parti yeni yol haritasını Kızılcahamam kamp toplantısında belirleyecek. Toplantı ise 31 Mayıs ile 2 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. AK Partili kaynaklara göre; 'değişim' takvimi Kızılcahamam kamp sonrası başlayacak.

Hangi Bakanlar Yeni Kabinede Yer Alır?

Konuşulanlara göre Hazine ve Maliye Bakanlığı, Dışişleri Bakanlarının yeni kabinede olmasına kesin gözüyle bakılırken, diğer bakanlar ile ilgili olarak ise her şeyin kampta netlik kazanacağı gelen bilgilere arasında.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.