Hangi üniversite ne zaman açılacak? Üniversite öğrencileri ilk derslerine ne zaman katılacaklar?

Hangi üniversite ne zaman açılacak? Üniversite öğrencileri ilk derslerine ne zaman katılacaklar?
2024 yılında üniversitelerin açılış tarihi YÖK tarafından henüz açıklanmadı. Geçen yıl üniversiteler 11 Eylül'de açılmıştı ancak YÖK'ün belirlediği tarihler fakültelere göre değişiklik gösterebilir. Yeni dönemde farklı bir şehirde eğitim alacak öğrenciler üniversitelerin açılış tarihini öğrenmek için üniversite ve fakültelerin internet sitelerinde yer alan akademik takvimleri kontrol etmelidir.

2024 yılında üniversitelerin ne zaman açılacağına dair kesin bir tarih henüz YÖK tarafından açıklanmadı. Geçen yıl üniversiteler 11 Eylül'de açılmıştı. Söz konusu YÖK'ün belirlediği tarihler farklı üniversitelerin fakültelerine göre değişiklik gösterebilir.

Üniversiteye yeni başlayacak veya farklı bir şehirde eğitim alacak öğrenciler düzenlerini kuracakları şehre gitmeden önce üniversitelerin açılış tarihini merak ediyorlar. Kesin bilgiler üniversite ve fakültelerin internet sitelerinde yer alan akademik takvimlerde bulunabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.