Geniş çaplı sözleşmeli personel alımları başladı! Şoför - Aşçı - Güvenlik - Büro Personeli başvuru ekranı

Geniş çaplı sözleşmeli personel alımları başladı! Şoför - Aşçı - Güvenlik - Büro Personeli başvuru ekranı
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ve Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi (JSGA) personel alımı yapacaklarını açıkladı. YÖK, aşçı yardımcısı, şoför, koruma ve güvenlik görevlisi, büro personeli gibi pozisyonlara 23-29 Haziran 2024 tarihleri arasında KPSS puanıyla ve mülakatsız olarak sözleşmeli personel alacak.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ve Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi (JSGA) çeşitli kategorilerde personel alımı yapacaklarını duyurdu.

YÖK üniversitelerin akademik ve idari yapılarını güçlendirmek amacıyla aşçı yardımcısı şoför koruma ve güvenlik görevlisi büro personeli gibi pozisyonlara sözleşmeli personel alımı yapacak.

Başvurular 23-29 Haziran 2024 tarihleri arasında KPSS puanıyla ve mülakatsız olarak gerçekleştirilecek.

SPK yurt dışında görevlendirilmek üzere KPSS şartı olmaksızın yabancı dil bilgisi ve belirli mesleki deneyimlere sahip memur alacak.

Başvurular 1 Temmuz 2024'e kadar devam edecek. JSGA ise lise ve lisans mezunları arasından 15 memur alımı yapacak.

Başvurular 13-30 Haziran 2024 tarihleri arasında JSGA'nın resmi internet sitesi üzerinden yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.