Bakan Işıkhan Son Dakika! 2024 emekli ikramiyesi Kurban bayramı öncesi yatacak mı?

Bakan Işıkhan Son Dakika! 2024 emekli ikramiyesi Kurban bayramı öncesi yatacak mı?
2024 yılı emekli ikramiyesi kurban bayramı ikramiye ödemeleri belli oldu mu? Emekli bayram ikramiyesi ödemeleri bayram öncesinde yatacak mı? SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı mensubu emeklilerin merak ettiği işte o yanıt

2024 yılı Kurban Bayramı yaklaşıyor. 16 Haziran tarihinde ihya edilecek olan bayram öncesinde emeklilere ödenen ikramiye araştırılmaya başlandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan emekli bayram ikramiyeleri ile ilgili ne söyledi? İşte detaylar

2024 yılı kurban bayramına çok az bir süre kaldı. Kurban Bayramı öncesinde milyonlarca emeklinin merak ettiği tek soru ikramiye ödemeleri ne zaman yatacak? oldu. Yılda iki kez geri ödemesiz olarak hesaba aktarılan bayram ikramiyesi bu yıl Kurban Bayramı öncesinde hesaba yatacak mı?

Geçtiğimiz yıl 2.000 TL olan bayram ikramiyesi tutarı yeni yılda alınan kararla 3.000 TL'ye yükseltildi. Yeni yılın ilk bayramı olan Ramazan Bayramı'nda emekliler 3.000 TL ikramiye ödemesini hesabında buldu. Peki Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak?

Kurban Bayramı İkramiyesi Ne Zaman Yatacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ikramiye ödemeleri ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Bayramdan önce vereceğiz. Yakın zamanda takvim açıklanacak”

Yapılan açıklamada doğrultusunda emeklilere kurban bayramı öncesinde ikramiyelerin yatırılacağı bildirilmiş olundu. Bu kapsamda 16 Haziran tarihinde ihya edilecek olan Kurban Bayramı öncesinde 3 ve 14 Haziran tarihleri arasında ikramiyelerin hesaplara yatması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.