Alınacak kadrolar arasında memur alımı bulunuyor

Alınacak kadrolar arasında memur alımı bulunuyor
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) 308 personel alımı yapacak. Başvurular 11 Temmuz'da ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden başlayacak ve mülakat yapılmayacak. Alınacak kadrolar arasında müfettiş, uzman, hava trafik kontrolörü, ARFF memuru, apron memuru, bilgisayar işletmeni ve tekniker bulunuyor. Detaylar...

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) 308 personel alımı yapacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karar doğrultusunda alımlar için başvurular 11 Temmuz'da başlayacak ve ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılacak. Başvuru kılavuzunda belirtilen 2 bin memur kadrosu için tercih yapılabilecek ve atamalarda mülakat olmayacak.

Alınacak kadrolar arasında 8 müfettiş 5 uzman 75 hava trafik kontrolörü 15 uzman 50 ARFF memuru 30 apron memuru 50 bilgisayar işletmeni ve 75 tekniker bulunuyor.

Adayların KPSS 2024/2 memur alımı tercihleriyle başvurabileceği bu kadrolar için detaylar önümüzdeki günlerde açıklanacak. Bu alım DHMİ'nin kadro ihtiyacını karşılamak ve operasyonel verimliliği artırmak amacıyla gerçekleştiriliyor.

8 müfettiş

5 uzman

75 hava trafik kontrolörü

15 uzman

50 ARFF memuru

30 apron memuru

50 bilgisayar işletmeni

75 tekniker

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.