Yatırımcılar için son fırsat: Altın şu an sudan ucuz! İslam Memiş son uyarıyı yaptı!

Yatırımcılar için son fırsat: Altın şu an sudan ucuz! İslam Memiş son uyarıyı yaptı!
Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, sessiz bir başlangıç yapan yeni haftada piyasaların son durumunu değerlendirdi. Memiş, altın fiyatlarındaki önemli gelişmeleri açıklayarak merak edilen sorulara yanıt verdi. İşte dikkat çeken açıklamalar..

Yeni haftaya sessiz bir başlangıç yapan altın piyasası, geçtiğimiz hafta yaşanan hareketliliğin ardından yatırımcıları tedirgin ediyor. Ancak, piyasalardaki sessizliğin nedeniyle ilgili olarak altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, kar satışlarını işaret ederek, son haftalarda yaşanan krizlerin etkisini sürdürdüğünü ifade etti.

Dolar karşısında her şeyin ucuz olduğunu ve birçok enstrümanın değer kazandığını belirten İslam Memiş, yatırımcıların bu dönemde doğru stratejilerle hareket etmeleri gerektiğini vurguladı. Özellikle, altın fiyatlarındaki belirsizliklerin yatırımcıların risk yönetimi açısından dikkatli olmalarını gerektirdiğine dikkat çeken uzman, piyasalarda yaşanabilecek olası gelişmelere karşı hazırlıklı olunması gerektiğini söyledi.

ALTINDA SON DURUM NE?

yatirimcilar-icin-son-firsat-altin-su-an-sudan-ucuz-islam-memis-son-uyariyi-yapti (2)

Borsanın yeni haftaya toparlanma ile başlaması ve altın fiyatlarındaki son durum yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, borsada destek seviyesinin 4900 puan olduğunu belirtirken, ilk aşamada 5150 puana, devamında ise 5200 puana kadar yükselme olasılığının olduğunu aktardı. Dolar-TL kurundaki rakamlara da değinen Memiş, şu anda 19,09 olduğunu ifade etti. Serbest piyasada ise rakamların 19,40 civarına kadar ulaştığını vurgulayan uzman, doların kısa vadedeki baskıdan kurtulacağını ancak orta ve uzun vadede pozitif bir görünüm sergileyeceğini belirtti.

ALTIN YÜKSELECEK Mİ?

Ons altın, geçtiğimiz hafta 1858 dolar civarında seyretmişken şimdilerde 2000 dolar seviyesini zorluyor. Altın fiyatlarında olası bir aşağı yönlü kırılma durumunda 1948 dolar seviyesinin test edilebileceğini belirten altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, direnç seviyesinin ise 1998 dolar olduğunu vurguladı. Kar satışlarının beklendiğini belirten Memiş, gram altın fiyatlarının da 1208 TL seviyesine gerilediğini ifade etti. Yaşanan gerilemenin kar satışlarına bağlı olduğunu belirten uzman isim, ekranlarda 1150 ile 1170 rakamlarının görüldüğünü söyledi. Serbest piyasada ise rakamların 1170 ila 1190 TL arasında olduğunu aktardı.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.