Toyota Corolla Ekim ayı fiyatları belli oldu

Toyota Corolla Ekim ayı fiyatları belli oldu
Toyota Corolla modeline dair Ekim ayı için fiyat güncellemesi yaptı. Peki Toyota'nın Ekim ayı için fiyat güncellemeleri neticesinde fiyatlar nasıl değişmiştir?

Dünyaca ünlü Japon Otomotiv firması Toyota ülkemizde fabrikası bulunan önemli Otomotiv yatırımcılarından biridir.

2025 yılının Ekim ayında Toyota Corolla faizsiz kredi kampanyası içerisinde müşterilerine büyük imkanlar sunmaktadır. Özellikle kendisine ait olan Finans kuruluşları ile söz konusu Kredi işlemlerini müşterilerinin kullanımına sunan Toyota ekim ayı içerisinde satışa sunacağız sıfır model otomobillerin Corolla modeli üzerinden fiyatlarını güncelledi.

Ekim ayı Toyota Corolla fiyat listesi

Toyota Corolla 1.5, Benzinli Vision Plus, Otomatik - 1.390.000 TL

Toyota Corolla 1.5, Benzinli Dream, Otomatik - 1.590.000 TL

Toyota Corolla 1.5, Benzinli Dream X-Pack, Otomatik - 1.674.000 TL

Toyota Corolla 1.5, Benzinli Flame X-Pack, Otomatik - 1.787.500 TL

Toyota Corolla 1.5, Benzinli Passion X-Pack, Otomatik - 1.911.000 TL

Söz konusu fiyat listesi enflasyon oranına ve çeşitli ekonomik göstergelerle her ay güncellenecektir. Bunun yanında Toyota parçasının diğer otomobiller için de fiyat güncellemesine gittiği bilgisi firma tarafından paylaşılmıştır.

En çok merak edilen konulardan bir tanesi ise Toyota'nın yeni hibrit modelinin 2025 yılı için sahip olacağı özellikler ve fiyatıdır. Söz konusu otomobile ait bilgiler 2024 yılının aralık ayında paylaşılacaktır.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.