Haziran ayı maaş bordroları yayımlandı

Haziran ayı maaş bordroları yayımlandı
Kamu çalışanlarının 15 Haziran tarihinde hesaplarına yatacak Haziran maaş bilgisini içeren Haziran ayı maaş bordroları yayımlandı..

Haziran ayı maaş bordroları yayımlandı

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memurların 15 Haziran tarihinde hesaplarına yatacak olan Haziran ayı maaş tutarına ait ödeme kalemlerinin yer aldığı Haziran ayı maaş bordroları yayımlandı.

Kamu çalışanları Haziran ayı maaşlarına ilişkin ödeme kalemlerinin yer aldığı Haziran ayı maaş bordrosuna erişimlerini e-devlet üzerinden sağlayabilir.

Kendi kimlik numaraları ve şifreleriyle e-devlete giriş yapan kamu çalışanları,-e-bordro modülüne giriş yapıp, Haziran ayı maaş e-bordrolarına ulaşabilirler.

Haziran ayı maaş e-bordrosuna ulaşmak için TIKLAYIN

e-Bordro Nedir?

e-Bordro, e-devlet üzerinden alınan elektronik bordro dökümüdür. Resmi geçerliliği olan bu belge bir çalışanın ihtiyacı olan tüm maaş bilgilerini içermektedir. e-Bordro üzerinden şirket çalışanlarına ücret bordrolarının KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) mailleri ile yasal geçerli ve güvenli bir şekilde elektronik ortamda iletilmekte ve bordroların mail ile gönderilmesi sağlanmaktadır.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.