Eylül ayı e-bordroları yayımlandı

Eylül ayı e-bordroları yayımlandı
Kamu çalışanlarının Eylül ayında alacakları maaş ödeme kalemlerinin yer aldığı Eylül ayı e-bordroları yayımlandı. İşte detaylar..

Eylül ayı e-bordroları yayımlandı

Kamu kurum ve kuruluşlarında kadrolu ve sözleşmeli olarak çalışan personelini 15 Eylül tarihinde alacakları maaşlarına ait ödeme kalemlerinin yer aldığı Eylül ayı e-bordroları yayımlandı.

Kamu çalışanları Eylül ayına ait e-bordrolarını e-devlet üzerinden kendi bilgileriyle giriş yapıp ilgili modülden ulaşabilirler.

e-Bordro Nedir?

e-Bordro e-Devlet üzerinden alınabilen elektronik bordro belgesidir. Bordro belgelerinde kişinin maaş ödemesine dair her türlü bilgi yer alır. Elektronik bordro ve kağıt bordro aynı yasal hükümlere sahiptir. e-Bordro sistemi sayesinde internet bağlantısının olduğu herhangi bir bölgede herhangi bir zaman diliminde güncel bordro belgesi görüntülenebilir, gönderilebilir ve yazdırılabilir.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.