Ekstra para kazanmak isteyenler Dikkat! SPK'dan 3 halka arz onayı geldi

Ekstra para kazanmak isteyenler Dikkat! SPK'dan 3 halka arz onayı geldi
SPK yayımladığı bülten ile 3 şirketin halka arzına onay verdi. İşte halka arzına onay verilen şirketler ve detaylar..

SPK tarafından yayımlanan haftalık bültende 3 şirketin halka arzına onay verildi.

Yayımlanan bültene göre SPK, - İzdemir Enerji elektrik Üretim AŞ , Tatlıpınar Enerji Üretim AŞ ve Ofis Yem Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ şirketlerinin halka arzına onay verdi.

Talepler ne zaman toplanacak?

SPK tarafından yayımlanan bültene göre - İzdemir Enerji elektrik Üretim AŞ - Tatlıpınar Enerji Üretim AŞ - Ofis Yem Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ şirketlerini arz onayları sonrasında ne zaman talep toplayacakları merak konusu oldu. 3 arzın önümüzdeki hafta 9 - 10 ve 11 Ağustos tarihlerinde talep toplaması bekleniyor. Nihai tarihler önümüzde ki günlerde açıklanacaktır. Ekstradan para kazanmak isteyenler önümüzde ki hafta arzlara talep başvurusunda yapabilirler.

spkonay.jpg

Arzlar ne zaman işleme başlayacak?

- İzdemir Enerji elektrik Üretim AŞ - Tatlıpınar Enerji Üretim AŞ - Ofis Yem Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ şirketlerinin talep toplama işlemlerinin tamamlanmasından sonra 16 - 17 Ağustos tarihlerinde işleme başlaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.