Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'dan İnsanlara Çağrı! Rekor düzeyde dedi

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'dan İnsanlara Çağrı! Rekor düzeyde dedi
Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar önemli açıklamalarda bulundu. Herkesi ilgilendiren açıklamalar dikkat çekti

TEKNOFEST Ankara öncesinde Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır tarafından açıklama geldi. Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST'e insanların ilgisinin rekor düzeyde olduğunu söyleyerek insanlara çağrı yaptı.

Bakan Mehmet Fatih Kacır, “Dünyaya Türkiye’nin tam bağımsız olduğunun mesajını göstermek istiyoruz” dedi.

TEKNOFEST 2018 senesinden beri gerçekleşiyor. İlk sene 550.000 ziyaretçi ile dünyanın en büyük havacılık festivali gerçekleşmişti. Cumhuriyetin 100. Yılından TEKNOFEST üç büyük şehire hediye etmek istiyoruz. Bu şekilde Dünya Türkiye’nin tam bağımsız olduğu mesajını vermeyi hedefliyoruz.

Yerli üretim hava ve milli tasarım araçları da festivalde yerini alacak

“ Savunma sanayide üretilen eserleri insanlara gösteriyoruz. Eserleri millileşme vizyonumuz ile ortaya koyarak zamanla TEKNOFEST kuşağında oluşmaya başladığını görüyoruz. Festivali vatandaşların sahiplenmesi ise rekor kırıyor. Festivalin ateşlemesine milli sanayideki atılımda etki ediyor. Festivalde yerli üretim ve milli tasarım araçlarda yer alacak” dedi.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'dan insanlara çağrı

Bütün Türk halkını Cumhuriyetin 100. Yılında gerçekleşecek olan Ankara TEKNOFEST festivaline bekliyoruz. Ankara’da gerçekleşecek festivale çok fazla katılım var. İstanbul’da gerçekleşen festivalin üç katı kadar kayıt yapıldı, insanlar buraya gelirken toplu taşımaları kullanırlarsa daha rahat ulaşım imkanı da olur. TEKNOFEST’i gezmek birkaç gününüzü alabilir. Bizde “Dünyanın en iyisini yaparız” duygusu iyice benimsendi.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.