A1 Capital Halka Arz Sonuçları Açıklandı! İşte yatırımcılara dağıtılan lot sayısı

A1 Capital Halka Arz Sonuçları Açıklandı! İşte yatırımcılara dağıtılan lot sayısı
Geçtiğimiz haftanın yoğun ilgi gören arzlarında olan A1 Capital Halka Arz Sonuçları Açıklandı. A1 Capital, halka arz sürecinin tamamlanmasıyla ilgili sonuçları kamuoyuyla paylaştı. İşte yatırımcılara dağıtılan lot sayısı

Borsa İstanbul'un deyimi yerindeyse ralli yaptığı bu günlerde, borsada işlem görmek için SPK'dan onay alan ve geçtiğimiz günlerde toplamda 4 şirket yatırımcılarda talep topladı. Geçtiğimiz hafta için son 3 gün yatırımcılardan talep toplayan önemli şirketlerden birisi de A1 Capital yatırım şirketi oldu.

A1 Capital Halka Arz Sonuçları Açıklandı

A1 Capital, halka arz sürecinin tamamlanmasıyla ilgili sonuçları kamuoyuyla paylaştı. Halka arz, büyük bir ilgi ve katılımla gerçekleşti ve başarılı bir şekilde tamamlandı. İşte A1 Capital'ın halka arz sonuçları.

kişi başına düşen pay 37 - 38 lot oldu

Şirket sabah erken saatlerde yaptığı açıklamada, A1 Capital şirketinin arz talebine toplamda 753.645 kişinin katıldığını ve yaklaşık kişilere 37 - 38 lot dağıtım yapıldığını duyurdu.

Öte yandan A1 capital şirketinin arz için talep topladığı hafta 3 şirket daha yatırımcılarda talep topladı ve borsa İstanbul'da işlem için hazırlıklara başladı.

A1 Capital ne zaman işlem göremeye başlayacak?

A1 capital hisselerinin yatırımcıların hesaplarına Pazartesi günü geçmesinin ardından, şirketin hisselerinin gelecek hafta içinde işlem görmeye başlaması bekleniyor

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.