2024 KPSS Lisans Soru ve Cevap Anahtarı PDF Görüntüle!

2024 KPSS Lisans Soru ve Cevap Anahtarı PDF Görüntüle!
2024 KPSS Lisans Genel Yetenek Genel Kültür Ve Eğitim Bilimleri oturumları geride kaldı. 14 Temmuz tarihinde gerçekleşen sınavın ardından temel soru kitapçık ve cevap anahtarı yayınlandı. İşte detaylar

14 Temmuz Pazar günü gerçekleşen 2024 KPSS lisans sınavının ardından araştırmalar başladı. Genel Yetenek Genel Kültür Ve Eğitim Bilimleri oturumlarının temel soru kitapçıkları yayınlandı mı? Konu ile ilgili ÖSYM'den güncel duyuru geldi.

KPSS 2024 lisans sınavı temel soru kitapçığı ve cevap anahtarının %90'ı erişime açıldı. Sınava başvuruda bulunan adaylar temel soru kitapçığında verilen sınav sorularının bir kısmına 14 Temmuz saat 17.45'ten itibaren erişim sağlayabilecek.

KPSS 2024 Lisans Sınavı Temel Soru Kitapçığı Ve Cevap Anahtarı Nasıl Sorgulanır?

ÖSYM'nin resmi internet sitesi osym.gov.tr adresine giren her aday sorgulama yapabilecek. T.C kimlik numarası ve aday şifresi ile beraber 10 gün boyunca temel soru kitapçığı cevap anahtarı ile birlikte görüntülenebilecek.

Temel soru kitapçığı görüntülemesi 24 Temmuz saat 23.59'a kadar devam edecek. “Adaylara ve Kamuoyuna saygıyla duyurulur” diyen ÖSYM Başkanlığının resmi sitesi üzerinden paylaştığı işte o mesaj:

“Sorular fikir ve sanat eserleri kanunu kapsamında eser niteliğinde olup telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.”

2024 KPSS Lisans Genel Yetenek Genel Kültür Temel Soru Kitapçığı Ve Cevap Anahtarı

2024 KPSS Lisans Eğitim Bilimleri Temel Soru Kitapçığı Ve Cevap Anahtarı

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.