2024 KPSS alan bilgisi temel soru kitapçık ve cevap anahtarı PDF görüntülü

2024 KPSS alan bilgisi temel soru kitapçık ve cevap anahtarı PDF görüntülü
ÖSYM Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 2024 yılı KPSS alan bilgisi oturumu geride kaldı. Sorunsuz şekilde tamamlanan sınavın ardından temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayınlandı

20-21 Temmuz tarihlerinde düzenlenen KPSS lisans sınavının ardından ÖSYM'den haber geldi. Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Uluslararası İlişkiler, Hukuk, İktisat ve Maliye, İşletme, Muhasebe ve İstatistik bölümlerinden alan sınavına giren öğrenciler için temel soru kitapçık ve cevap anahtarı yayınlandı.

2024 KPSS Alan Bilgisi Testi Temel Soru Kitapçık ve Cevap Anahtarı Görüntüle

Sınava katılan adaylar sınav sorularının tamamına 21 Temmuz itibariyle ais.osym.gov.tr adresinden erişim sağlayabilecek. T.C kimlik numarası ve aday şifresi ile birlikte 10 gün boyunca görüntülenebilecek temel soru kitapçığı görüntüleme işlemi 31 Temmuz tarihinde sona erecek.

Kamu Personel Seçme Sınavı Alan Bilgisi 1. Oturum Cumartesi Sabah (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler ve Çalışma Ekonomisi)

Kamu Personel Seçme Sınavı Alan Bilgisi 2. Oturum Cumartesi Öğleden Sonra (İktisat, Hukuk, Maliye)

Kamu Personel Seçme Sınavı Alan Bilgisi 3. Oturum Pazar Sabah (Muhasebe, İşletme, İstatistik)

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.