Üniversiteden öğretmenlere 3 oturum sınav görevi

Üniversiteden öğretmenlere 3 oturum sınav görevi
Anadolu Üniversitesi 23 - 24 Mart tarihlerinde yapılacak vize sınavları için görev talep ekranını açtı. Üniversiteden öğretmenlere 3 oturum sınav görevi

Anadolu Üniversitesinden öğretmenlere 3 oturum yeni sınav görevi geldi.

Anadolu Üniversitesi yayımladığı duyuruda, 23 -24 Mart 2024 tarihinde 2023-2024 Açıköğretim Programları Bahar Dönemi Ara Sınavlarında salon başkanı, gözetmen veya yedek gözetmen olarak görev almak isteyen öğretmenler için görev talebinin alınmaya başlandığını duyurdu.

Üniversiteden öğretmenlere 3 oturum sınav görevi

Anadolu Üniversitesi 2023-2024 Açıköğretim Programları Bahar Dönemi Ara Sınavlarında salon başkanı, gözetmen veya yedek gözetmen olarak görev almak isteyen öğretmenler 03 Mart 2024 Pazar günü saat 23:59'a kadar Anadolu Üniversitesi Görevli İşlemleri Sistemi üzerinden görev talebinde bulunabilecekler.

Üniversiteden öğretmenlere 3 oturum sınav görevi talebi için TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

5 Yorum