Turknet Öğretmenler ve Öğrenciler İçin Yapmış Olduğu Kampanyayı Duyurdu! İnternete Artık Ultra Rakamlar Ödemeye Son

Turknet Öğretmenler ve Öğrenciler İçin Yapmış Olduğu Kampanyayı Duyurdu! İnternete Artık Ultra Rakamlar Ödemeye Son
Fiber internet paketlerinde indirim sağlayan Turknet, öğrenciler ve öğretmenler için sınırlı süre için geçerli olduğunu duyurdu.

Yeni abonelik oluşturanlar için ilk 6 ay boyunca 299.90 lira yerine 199.90 lira indirim sağlandı. Yeni kullanıcılara özel modem kullanımı ücretsiz olacak.

Günümüzde internet bir lüks olarak değil gerekli bir araç durumuna geldi. Yeni eğitim öğretim senesi için öğrenciler ve öğretmenlere özel kampanya yapıldı. Şimdilerde bilgiye kolay ve hızlı ulaşabilmek için internet çok önemli bir yer kaplıyor. Öğrenciler ve öğretmenler için üretme, etkileşim içinde olma ve öğrenme gibi durumlar için internetin önemi çok fazla. Bu yüzden Turknet çok güzel bir kampanya yaptı.

Kampanya Başladı

turknet-ogretmenler-ve-ogrenciler-icin-yapmis-oldugu-kampanyayi-duyurdu-internete-artik-ultra-rakamlar-odemeye-son.webp

Bu sebeple Turknet kendi alt yapısı ile hızlı internet ihtiyacını karşılamak adına kampanyalar yapıyor. Turknet, 1.000 mbps’ ye kadar olan yükleme ve indirme hızına karşılık taahhütsüz kampanya sunuyor.

Öğrenciler ve öğretmenler için sunulan özel internet kampanyası sınırlı süre için geçerli olacak. Yeni abonelik oluşturanlar için ilk 6 ay boyunca 199,90 lira olarak sunulacak. Turknet normal internet fiyatı ise 299,90 lira. Abonelik sağlayan kullanıcılar için abonelikleri boyunca modem kullanımı da ücretsiz olacak. Öğrenciler ve öğretmenler Turknet altyapısına sahip olmasalar bile yüzde 50 indirim olanağından yararlanma imkanları olabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.