Taşerona kadro takvim belli oldu mu, 90 BİN Taşeron kadro çözümü

Taşerona kadro takvim belli oldu mu, 90 BİN Taşeron kadro çözümü
Özellikle seçim öncesinde gerçekleştirilmesi planlanan bu düzenleme, işçilerin mali ve sosyal haklarında iyileştirmeler getirmesi bekleniyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın 3600 ek gösterge ile ilgili yaptığı açıklamalar da, bu süreçte çalışanların haklarının genişletilmesi yönünde atılan adımlar arasında yer alıyor.

14 Şubat 2024 Çarşamba günü, taşeron, Toplum Yararına Program (TYP) çalışanları ve belediye şirket işçileri dahil olmak üzere 90 bin işçiyi yakından ilgilendiren kadro düzenlemesi konusunda önemli bir gelişme yaşandı. Resmi Gazete'de yayımlanan ve çalışma hayatında önemli değişiklikler içeren kanun teklifi ile birlikte, bu işçilerin kadroya geçiş süreci için Meclis'te hareketli günler başladı.

Taşerona kadro takvim belli oldu mu, 90 BİN Taşeron kadro çözümü

Özellikle seçim öncesinde gerçekleştirilmesi planlanan bu düzenleme, işçilerin mali ve sosyal haklarında iyileştirmeler getirmesi bekleniyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın 3600 ek gösterge ile ilgili yaptığı açıklamalar da, bu süreçte çalışanların haklarının genişletilmesi yönünde atılan adımlar arasında yer alıyor. Bu durumun çözüme kavuşması, taşerona kadro müjdesi birçok kişiyi sevindirecektir.

Taşeron işçilere kadro verilmesi ve ek göstergelerde yapılacak iyileştirmeler, işçilerin hayat standartlarında önemli bir değişiklik yaratma potansiyeline sahip. Bu süreçte, Meclis'in çalışmaları ve torba yasa kapsamındaki gelişmeler, milyonlarca vatandaşı doğrudan etkileyen ve büyük bir heyecanla takip edilen konuların başında geliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.