Öğretmenler, memurlar ve sağlık çalışanlarına özel indirim

Öğretmenler, memurlar ve sağlık çalışanlarına özel indirim
Öğretmenler, memurlar ve sağlık çalışanlarına özel indirim

Öğretmenler, memurlar ve sağlık çalışanları gibi meslek grupları için kasko sigortasında özel indirimler sunuluyor. Bu indirimler, çeşitli sigorta şirketleri tarafından farklı oranlarda uygulanıyor.

ÖĞRETMENLER, MEMURLAR VE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÖZEL İNDİRİM

Anadolu Sigorta, meslek gruplarına yüzde 5 ile 35 arasında değişen oranlarda indirim yaparken; Allianz Türkiye, öğretmenlere ve diğer bazı meslek gruplarına yüzde 15 ile 20 arasında indirim sağlıyor. Generali Sigorta ise öğretmenlere yüzde 35 indirim sunuyor. Hepiyi Sigorta, öğretmenler ve kamu personeli gibi gruplara özel indirimler uygularken, Ray Sigorta, devlet memurları ve diğer bazı meslek grupları için yüzde 15 ile 25 arasında indirimler yapıyor.

Memurlar ve diğer meslek gruplarından kişiler, kasko poliçesi yaptırırken meslek bilgilerini sigorta şirketine bildirerek bu indirimlerden yararlanabilirler. Sigorta şirketleri, meslek bilgilerini doğruladıktan sonra indirimi poliçeye yansıtıyor. Bu indirimler, sigortalıların ihtiyaçlarına uygun daha ekonomik seçenekler sunarak büyük avantajlar sağlıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.