Nisan ayında memurun cebi dolacak! Bu ay yatacak sınav görev ücretleri

Nisan ayında memurun cebi dolacak! Bu ay yatacak sınav görev ücretleri
Nisan ayı sınavlarda görevli memurlar için bereketli bir ay olacak. Ocak, Şubat ve Mart aylarında düzenlenen Bakanlığa bağlı sınavlarda görev alan öğretmenler için geri sayım başladı. 1 Nisan Pazartesi günü itibariyle başlayacak yeni ay farklı sınav ücretlerinin IBAN numaralarına aktarılması ile sürecek. Bu ay içerisinde yatırılacak tüm sınavlar ve gözetmen ücretlerine dair detaylı bilgiler haberimizde

Bu yıl sınav görev ücretleri memur maaş katsayısı oranında yeniden güncellendi. Artan ödemeler Nisan ayı boyunca hesaplara aktarılacak. Mart ayında gerçekleşen Açık Lise sınavlarında görev alanların ücretleri Nisan ayında yatırılacak. Salon başkanı olarak görev alanları 1.057 TL. Gözetmen olarak görev alanlara ise 1.025 TL ödeme yapılacak. Yedek gözetmenler 769 TL ödeme alacak.

Ocak ve Şubat aylarında düzenlenen MTSK sınavlarında görev alanların ücretleri Nisan ayında hesabı aktarılacak. Zamlı ücretler 2.000 TL'den başlayarak 2.600 TL'yi bulacak.

E-sınav görevi kapsamında gözetmenlik yapmış ve henüz ödeme almamış öğretmenlerin ödemeleri 20 Nisan tarihine kadar hesaba yatırılmış olacak.

ÖSYM tarafından Mart ayında düzenlenen AÖF sınavlarında görevli olanlar ödemelerine Nisan ayı içinde IBAN numaralarında bulacak. 2024 yılı AÖF görevli ücretleri gözetmen 425,43 TL. Salon başkanı 500,50 TL. Bina sınav sorumlusu yardımcısı 575,58 TL ödeme alacak.

2024 yılı sandık görev ücretleri ne zaman hesaba yatacak? 31 Mart yerel seçimlerinde görev alan memurun ödemeleri Nisan ayı sonuna kadar IBAN numaralarına yatırılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.