Kendi evini yaptırmak isteyene büyük destek

Kendi evini yaptırmak isteyene büyük destek
Özellikle yoksulluk sınırının altında yaşayan ve hanede kişi başına düşen aylık gelir asgari ücretin üçte birinden az olan vatandaşlar için tasarlanmıştır. Ev onarımları, prefabrik veya betonarme ev yapımı için sunulan bu yardım, işsiz ve muhtaç bireyler için büyük bir fırsat sunuyor.

Devlet, ev sahibi olma hayalini gerçekleştirmek isteyen yoksul vatandaşlara yönelik cömert bir destek paketi açıkladı.

Kendi evini yaptırmak isteyene büyük destek

Bu kapsamlı yardım paketi, 150 bin TL ve 200 bin TL arasında değişen hibe miktarları sunarak, prefabrik ya da betonarme ev yapımını hedefleyen bireyler için finansal bir destek sağlıyor.

Kendi evini yaptır krediyi kap

Özellikle yoksulluk sınırının altında yaşayan ve hanede kişi başına düşen aylık gelir asgari ücretin üçte birinden az olan vatandaşlar için tasarlanmıştır.

Kendi evini yaptıracaklara destek

Ev onarımları, prefabrik veya betonarme ev yapımı için sunulan bu yardım, işsiz ve muhtaç bireyler için büyük bir fırsat sunuyor.

Kendi evini yapana kredi desteği

Bu yardımdan yararlanmak isteyen vatandaşların, yerel sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına gelir durumlarını belgeleyerek başvurmaları gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.