Engelli memur adayları ÖSYM sonuçları, EKPSS tercih sonuçları

Engelli memur adayları ÖSYM sonuçları, EKPSS tercih sonuçları
Engelli memur adayları ÖSYM sonuçları, EKPSS tercih sonuçları

Tercih döneminin sona ermesiyle birlikte, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçlarının ne zaman açıklanacağı, kamu kurumlarına atanmayı bekleyen engelli adayların gündemindeki önemli bir konu haline geldi. ÖSYM, adayların merakla beklediği EKPSS tercih sonuçlarının duyurulacağı tarihi henüz resmi olarak açıklamadı. İşte, engelli memur adayları için 2024 atama sürecinin son durumu...

ÖSYM tarafından düzenlenen EKPSS ile engelli adayların kamu kurumlarındaki boş pozisyonlara yerleştirilmesi süreci devam ediyor. Tercih yapma işlemi tamamlanan adaylar, sonuçların Şubat ayı içinde açıklanmasını umuyor.

ENGELLİ MEMUR ADAYLARI ÖSYM SONUÇLARI, EKPSS TERCİH SONUÇLARI

EKPSS puanları ile yapılan yerleştirmelerde, adayların en yüksek puan aldıkları eğitim düzeyi dikkate alınacak. Eşit puan durumunda ise daha erken mezun olan veya daha yaşlı olan adaylara öncelik verilecektir.

engelli-memur-adaylari-osym-sonuclari-ekpss-tercih-sonuclari.webp

Yerleştirme sonuçları, adayların T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin web sayfasından sorgulanabilecek. Yerleştirme işlemi sonucunda herhangi bir kadroya atanamayan adaylar için, daha yüksek puanlı adayların tercihleri öncelikli olacak.

ÖSYM'nin yerleştirme sonuçlarını açıklamasıyla birlikte, atanmaya hak kazanan adaylar ilgili kurumlara başvuruda bulunarak, atama sürecini tamamlayacaklar. Atama için gerekli belgeler ve teslim süreleri hakkında bilgi, yerleştirildikleri kurumlar tarafından sağlanacak. ÖSYM Çağrı Merkezinden (444 67 96) erişim şifresi edinmeleri gerekmektedir.

Detaylar için : https://www.osym.gov.tr/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.