Değerlendirmeyi geçene 2.500 TL yardım parası, Peki şartlar neler?

Değerlendirmeyi geçene 2.500 TL yardım parası, Peki şartlar neler?
Bu program kapsamında, gelir düzeyi düşük hanelere Ziraat Bankası ve PTT hesapları aracılığıyla 2.500 TL sosyal yardım ödemesi yapılmaktadır. Yardım, Ramazan ayının sonlarına doğru ve bayram öncesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmıştır. Bu ödeme, hem Ramazan hem de bayram alışverişleri dahil olmak üzere her türlü ihtiyaç için kullanılabilecektir. Değerlendirmeyi geçene 2.500 TL yardım parası, Peki şartlar neler?

Değerlendirmeyi geçene 2.500 TL yardım parası, Peki şartlar neler? Türkiye'de, devlet tarafından sosyal desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlara ve ailelere yönelik olarak yeni bir yardım programı başlatıldı.

Bu program kapsamında, gelir düzeyi düşük hanelere Ziraat Bankası ve PTT hesapları aracılığıyla 2.500 TL sosyal yardım ödemesi yapılmaktadır. Yardım, Ramazan ayının sonlarına doğru ve bayram öncesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmıştır.

Bu ödeme, hem Ramazan hem de bayram alışverişleri dahil olmak üzere her türlü ihtiyaç için kullanılabilecektir. Yardım almak için şartlar : Başvuran kişilerin gelir seviyelerinin düşük olması gerekmektedir. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından değerlendirilmektedir.

Değerlendirme sonucunda yardıma ihtiyacı olduğu belirlenen ailelere 2.500 TL hibe olarak verilmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

2 Yorum