Bu sene ramazan pidesini kaçtan alacağız, ramazan pidesi yeni fiyatı güncellendi

Bu sene ramazan pidesini kaçtan alacağız, ramazan pidesi yeni fiyatı güncellendi
Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı'nın verdiği bilgilere göre, Ankara ve İstanbul başta olmak üzere, 250 gram pide 15 TL'den satışa sunulacak, bu da kilogram fiyatının 60 TL olacağını gösteriyor. Balcı, fiyat artışlarının yanı sıra, geçmiş yıllara kıyasla asgari ücret ve ekmek fiyatları arasındaki oranın iyileştiğini belirterek, 2024 yılı itibarıyla asgari ücretle daha fazla ekmek alınabildiğini vurguladı. Ayrıca, pide fiyatlarında yıl içinde yaşanan maliyet....

Türkiye genelinde Ramazan ayının vazgeçilmez lezzeti olan Ramazan pidesinin yeni fiyatları açıklandı.

Bu sene ramazan pidesini kaçtan alacağız, ramazan pidesi yeni fiyatı güncellendi

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı'nın verdiği bilgilere göre, Ankara ve İstanbul başta olmak üzere, 250 gram pide 15 TL'den satışa sunulacak, bu da kilogram fiyatının 60 TL olacağını gösteriyor.

Balcı, fiyat artışlarının yanı sıra, geçmiş yıllara kıyasla asgari ücret ve ekmek fiyatları arasındaki oranın iyileştiğini belirterek, 2024 yılı itibarıyla asgari ücretle daha fazla ekmek alınabildiğini vurguladı.

Ayrıca, pide fiyatlarında yıl içinde yaşanan maliyet artışlarının farkının sınırlı tutulduğunu ve Türkiye'nin her yerinde pidenin kilogram fiyatının 60 TL'yi geçmeyeceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.