Yüksek maaşla iş başı yaptırılacak çalışma arkadaşları arıyoruz dedi! SYDV personel alımı

Yüksek maaşla iş başı yaptırılacak çalışma arkadaşları arıyoruz dedi! SYDV personel alımı
Yüksek maaş alabileceğiniz ve masa başı çalışabileceğiniz iş ilanları yayımlandı. SYDV personel alımı ile ilgilenenler yüksek maaşlı iş başı yapabilecekleri kamu personeli olma şansını yakalayabilirler. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacağı açıklandı. İşte detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Türkiye genelinde Balıkesir Burhaniye Düzce Cumayeri Kütahya Pazarlar Konya Güneysınır Edirne Enez ve Uşak Karahallı şehirlerinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları (SYDV) aracılığıyla yüksek maaşlı personel alımı başlattı.

Yüksek maaş hemen iş başı şansı yakalayacağınız iş alım duyurusu

Pozisyonlar arasında eğitmen koordinatör temizlik görevlisi büro görevlisi beden işçisi ve sosyal yardım ve inceleme görevlisi yer alıyor ve bazı pozisyonlar için KPSS puanı gerekmiyor.

SYDV'lerde çalışmak toplumsal dayanışmayı güçlendiren ve ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan önemli bir görev sunarken çalışanlar aynı zamanda mesleki bilgi ve becerilerini geliştirme imkanına sahip olacaklar.

Kamu çalışanı olmak isteyenler

SYDV'ler kamu kurumu statüsüyle çalışanlarına istikrarlı iş imkanı ve sosyal güvence sunarak uzun vadeli kariyer planlaması yapanlar için büyük avantajlar sağlıyor.

Başvuru ekranı İŞKUR üzerinden

Başvurular İŞKUR'un resmi web sitesi üzerinden online olarak yapılabiliyor ve gerekli belgeler arasında nüfus cüzdanı fotokopisi diploma KPSS sonuç belgesi (varsa) sabıka kaydı ve sağlık raporu bulunuyor.

Bu fırsat topluma katkı sağlamak ve istikrarlı bir çalışma ortamında yer almak isteyenler için büyük bir olanak sunuyor.

MEB Hocam / SYDV ÖZEL HABERİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.