Toplu alım başlatan kamu kurumu ilk etapta 80 personel istiyor

Toplu alım başlatan kamu kurumu ilk etapta 80 personel istiyor
Memur alımı ilanlarına bir yenisi daha eklendi. Toplu alım başlatan kamu kurumu ilk etapta 80 personel istiyor. Adli Tıp Kurumu bünyesine alım yapılacağı detaylarıyla mevcut. İşte ayrıntılar...

Toplu personel alımı başlatan Adli Tıp kurumu ilk etapta 80 personel alımıyla başlayacak

Adli Tıp Kurumu çeşitli mesleklerde toplam 80 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 5-11 Ağustos 2024 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilebilecek.

KAMU PERSONELİ ALIMI BAŞVURU EKRANI

Güvenlik Görevlisi : 7

İnfaz Korumu Memuru : 1

Destek Personeli : 29

Tekniker : 1

Laborant : 11

Büro Personeli : 11

Hemşire : 13

Psikolog : 2

Biyolog : 1

Mühendis : 4

Kadro dağılımı güvenlik görevlisi infaz koruma memuru destek personeli tekniker laborant büro personeli hemşire psikolog biyolog ve mühendis pozisyonlarını içeriyor. Başvuracak adayların T.C. vatandaşı olmaları 18-35 yaş aralığında bulunmaları askerlikle ilişiği olmamaları ve kamu haklarından mahrum olmamaları gerekiyor. Ayrıca adayların mezuniyet derecelerine göre belirli KPSS puan türüne sahip olmaları da şart.

MEB Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.