TOKİ, 2024’te 250 Bin Konut Yapacak! Başvurular Ne Zaman Başlayacak?

TOKİ, 2024’te 250 Bin Konut Yapacak! Başvurular Ne Zaman Başlayacak?
Özellikle ilk defa konut alacaklar ve 30 yaş altı gençler için uygun fiyatlı kampanyalar sunan TOKİ, 2024 yılında yeni bir konut hamlesi başlatıyor.

Toki, yıl sonuna kadar 32 ilde 169 konut ve 28 ilde 192 iş yeri satışı yapacak. Alıcılar, konutlar için yüzde 25 peşinat ve 72 ay vade, iş yerleri için yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkanından yararlanabilecek.

Konutlar için 13 Aralık, iş yerleri için 14 Aralık tarihinde Ankara ve İstanbul’da açık artırmalar düzenlenecek. Açık artırmalara internet üzerinden de katılmak mümkün. İnternet katılımı için kayıtlar 12 Aralık saat 10.30’a kadar yapılacak.

Açık artırmaların bankacılık hizmetleri Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından sağlanacak. Başvurular ve teminatlar bu bankaların tüm şubelerinden alınacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Bu konutlar için başvuru şartları ve tarihleri henüz netleşmedi.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

18 Yorum