Sınavsız ikinci üniversite kayıtları başlıyor

Sınavsız ikinci üniversite kayıtları başlıyor
AÖF 2. üniversite kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler kaydolma tarihlerini araştırıyorlar. Peki sınavsız ikinci üniversite kayıtları ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi 2002 yılından bu yana sınavsız ikinci üniversite kayıtları için büyük bir fırsat sunuyor. Bu sistemde lisans veya ön lisans eğitimi almış ya da mezun olmuş bireyler kendi alanları dışında kalan programlara sınavsız başvurarak kayıt olabiliyor.

Sınavsız ikinci üniversite kayıtlarının başlayacağı tarih açıklandı

2024 yılı için sınavsız ikinci üniversite kayıtları " 16 Temmuz'da başlayıp 18 Ekim'de sona erecek. " Başvurular e-devlet üzerinden yapılacak ve kayıt işlemlerinin tamamlanabilmesi için adayların öğrenim bilgilerinin YÖKSİS'te güncel olması gerekiyor. Kayıt süresi uzatılmayacak ve belgeleri eksik olan adayların kayıtları kabul edilmeyecek. Sınavsız ikinci üniversite kayıtları ile ilgili tüm işlemlerin belirtilen tarihler arasında tamamlanması şarttır.

MEB Hocam / SINAVSIZ İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYITLARI ÖZEL HABERİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.