ÖGG 106. Temel Eğitim Sınav Sonuçları Açıklandı!

ÖGG 106. Temel Eğitim Sınav Sonuçları Açıklandı!
ÖGG 106. Temel Eğitim Sınav Sonuçları Açıklandı!

ÖGG 106. Temel Eğitim Sınav Sonuçları Açıklandı!

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı tarafından 2023 yılı içerisinde düzenlenen 106. Temel Eğitim Sınavı sonuçları açıklandı.

Sınava katılan adaylar, sonuçlarını EGM'nin resmi internet sitesi üzerinden sorgulayabiliyor.

ogg-106-temel-egitim-sinav-sonuclari-aciklandi.jpg

Sınav sonuçları 100 puan üzerinden değerlendirildi. Silahlı sınava katılan adayların sınavdan başarılı sayılabilmeleri için yazılı sınav bilgisi ve uygulamalı sınav toplamlarının en az 50 puan olması gerekirken, bu puan ile daha önce başarılı olduğu temel silahsız sınav puan toplamının ortalamasının en az 60 puan olması gerekiyor.

Silahsız özel güvenlik temel eğitim sertifikası olan özel güvenlik görevlilerinin silahsız yenileme eğitimiyle birlikte silah farkı eğitimi alarak, özel güvenlik yenileme sınavına silahlı sınav türü dahilinde katılacak adayların, başarılı olabilmesi için yazılı silah bilgisi ve uygulamalı sınav toplamlarının en az 50 puan olması gerekirken, bu puan ile daha önce başarılı olduğu temel silahsız sınav puan toplamının ortalamasının en az 60 puan olması gerekiyor.

Sınavda başarı sağlayamayan adayların sınav sonuçları silahsız olarak değerlendirilecek.

ÖGG 106. Özel Güvenlik Görevlisi 106.Temel Eğitim sınav sonuç sorgulama ekranı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.