MEB İŞKUR TYP personel alım ilanı verildi! Peki kaç kişi alınacak? Hangi pozisyonlar boş?

MEB İŞKUR TYP personel alım ilanı verildi! Peki kaç kişi alınacak? Hangi pozisyonlar boş?
Milli Eğitim Bakanlığı TYP personeli alacağını duyurdu. MEB İŞKUR TYP personel alımı ile ilgili gerekli detaylar verilmiştir. Başvuru yapmayı düşünenler gerekli şartları sağlayarak işlemlerini İŞKUR üyeliğinden sürdürebilirler. İşte detaylar...

MEB İŞKUR işbirliği ile TYP personeli alımı başlattı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) İŞKUR aracılığıyla Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 60 bin temizlik personeli ve diğer okul çalışanlarını Türkiye genelinde istihdam edecek. Başvurular İŞKUR resmi adresinden e-Devlet şifresi veya İŞKUR kayıt bilgileri ile yapılacak.

MEB İŞKUR TYP PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI

Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı İŞKUR'a kayıtlı 18 yaşını doldurmuş SGK'ya bildirilmemiş emekli veya malul aylığı almayan ve açıköğretim dışındaki öğrenciler olmaması gerekmektedir.

Başvuru sırasında kimlik fotokopisi İŞKUR kayıt belgesi diploma veya mezuniyet belgesi adli sicil kaydı ve ikametgah belgesi sunulmalıdır. Seçim noter kurası liste yöntemi veya yüzde seksen noter kurası ve yüzde yirmi liste yöntemi ile yapılacaktır. Başvuru sonuçları İŞKUR sistemi üzerinden ilan edilecektir. Detaylı bilgiler ve şehir bazında kontenjanlar MEB'in resmi duyurularında yer almaktadır.

MEB Hocam / ÖZEL HABER

kaynak : Alanya Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.