MEB Hocam: KPSS sınavlarında görev alanların ödenekleri yattı mı? KPSS gözetmen ücretleri ne zaman yatırılacak?

MEB Hocam: KPSS sınavlarında görev alanların ödenekleri yattı mı? KPSS gözetmen ücretleri ne zaman yatırılacak?
 Yazar / MEB Hocam
2024 KPSS sınavlarının çeşitli oturumları tamamlanırken, sınav görevlilerinin ödemelerinin yapılacağı tarih merak konusu oldu. Alan Bilgisi Sınavları 20-21 Temmuz tarihlerinde, Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ise 4 Ağustos'ta gerçekleştirilecek. Bu tarihlerden sonra yaklaşık 300 bin sınav görevlisinin ücretlerinin ödenmesi planlanıyor. MEB Hocam ayrıntıları paylaştı...

MEB Hocam sınavda görev alan öğretmenlerin ödemeleriyle ilgili araştırması : ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS lisans oturumlarının ilk haftası tamamlandı. Sınavlarda görev yapan kamu personeli, yoğun çalışmalarının karşılığı olan ücretlerin ne zaman ödeneceğini merak ediyor. KPSS görevlileri, sınavların koordinasyonunda önemli roller üstlendiler ve şimdi ÖSYM'nin belirlediği ödeme takvimine odaklanmış durumdalar. KPSS gözetmen ve diğer sınav görevlilerinin ücretlerinin miktarı ve ödeme tarihleri büyük bir ilgiyle takip ediliyor. İşte KPSS 2024 görevli ücretleri ve ödeme tarihleri...

SINAVLARDA BİRÇOK ÖĞRETMEN GÖREV ALDI! PEKİ ÖSYM GÖREVLİ ÜCRETLERİ NE KADAR OLDU?

" Sınav görevlisi ödemeleri, yüzde 15'lik vergi dilimi temel alınarak belirleniyor. " Vergi diliminize bağlı olarak alacağınız miktar farklılık gösterebilir.

meb-hocam-kpss-sinavlarinda-gorev-alanlarin-odenekleri-yatti-mi-kpss-gozetmen-ucretleri-ne-zaman-yatirilacak.png
GÖZETMEN ÜCRETLERİ YATACAĞI TARİH BELLİ OLDU MU?

Salon Başkanı: 1.057 TL

Gözetmen: 1.025 TL

Yedek Gözetmen: 769 TL

Bina Sınav Sorumlusu: 1.922 TL

Bina Sınav Sorumlusu Yardımcısı: 1.281 TL

Bina Yöneticisi (Okul Müdürü): 1.217 TL

Bina Yöneticisi Yardımcısı (Müdür Yrd): 1.089 TL

Yardımcı Engelli Gözetmen: 1.281 TL

E-Sınav Uygulama Sorumlusu: 961 TL

E-Sınav Salon Başkanı: 833 TL

E-Sınav Gözetmen: 769 TL

GÖREV ALAN ÖĞRETMENLERİN KPSS GÖREVLİ ÜCRETLERİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

" KPSS görevli personel ücretlerinin ödeneceği tarih hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. " 2024 KPSS görevlilerine ödemelerin birkaç hafta içinde yapılması tahmin ediliyor.

MEB Hocam / KPSS ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.