KPSS önlisans ne zaman yapılacak?

KPSS önlisans ne zaman yapılacak?
Üniversitelerin 2 yıllık önlisans bölümlerinden mezun olan memur adayları için düzenlenecek olan kamu personeli seçme sınavı ne zaman yapılacak?

Üniversitelerin 2 yıllık bölümlerinden mezun olan vatandaşların girecekleri kamu personeli Seçme Sınavı için adaylar 13 Haziran 2 Temmuz tarihleri arasında ÖSYM'nin aday işlemleri sistemi üzerinden başvuruda bulundular.

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olup kendi alanları dahilinde memur olmak isteyen vatandaşlar için düzenlenecek olan kamu personeli seçme sınavı 1 Eylül tarihinde sınav merkezi olarak belirlenen binalarda düzenlenecek.

Söz konusu sınava giriş belgeleri ise sınavdan bir hafta önce ÖSYM'nin aday işlemleri sistemi üzerinden açıklanacak.

Açıklanacak sınav sonuçları neticesinde çok çeşitli alanlarda yapılacak olan memur alımları için çok büyük önem taşıyan 2024 KPSS puanı kullanılacaktır.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.