Genç öğretmen menfur bir olay sonrasında hayatını kaybetti

Genç öğretmen menfur bir olay sonrasında hayatını kaybetti
Elbistan’da matematik öğretmeni olarak görev yapan Bülent Koç, hasat için gittiği tarlada, sırtına gelen mermi sonucu hayatını kaybetti.

Eğitim Camiasını kahreden olay sabah erken saatlerinde Kahramanmaraş Elbistan'dan geldi.

Kahramanmaraş Elbistan ilçesinde uzun süredir Matematik öğretmeni olarak çalışan genç öğretmen Bülent Koç, dün öğlen saatlerinde hububat hasatı esnasında başka tarlada çalışan biçerdöveri beklerken, kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen silahtan çıkan merminin sırtına isabet etmesi sonucu kanlar içinde yere yığıldı.

Olayı gören çevredekiler durumu hemen ekiplere bildirdi. Kısa süre içinde kaza mahalline gelen ekipler yaptıkları inceleme de genç öğretmenin hayatını kaybettiğini tespit etti. Olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatılırken, genç öğretmenin cansız bedeni otopsi için Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

1 Yorum