2024 Polis Alımı Ne Zaman?

2024 Polis Alımı Ne Zaman?
2024 Polis Alımı Ne Zaman?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan son duyuruya göre, 29. ve 30. Dönem POMEM Eğitimine silahaltında bulunması nedeniyle kayıt yaptıramayan adaylar için 31. Dönem POMEM eğitimi planlanıyor.

31. Dönem POMEM başvuru ve sınav tarihleri henüz belirlenmedi. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından konuya ilişkin açıklama gelmesi halinde haberimiz içerisine eklenecektir.

32. Dönem POMEM başvuruları 1- 19 Mayıs tarihlerinde alınmıştı. Sınav sonuçları da 8 Eylül'de açıklanmıştı.

29. ve 30. Dönem POMEM'e Kayıt Yaptıramayan Adaylar Ne Yapacak?

30. Dönem POMEM Giriş Sınavını kazanarak Polis Meslek Eğitimi için POMEM Müdürlüklerine planlaması yapılan, ancak 30. Dönem POMEM Eğitiminin başladığı tarihte 7179 sayılı Askeralma Kanununa göre mecburi askerlik hizmetinin devam etmesi nedeniyle kayıt yaptıramayan ve süresi içerisinde Polis Akademisi Başkanlığına dilekçe ile başvuran adaylar 31. Dönem POMEM eğitimine planlanacaktır.

Ayrıca, 29. Dönem POMEM Giriş Sınavını kazanarak Polis Meslek Eğitimi için POMEM Müdürlüklerine asıl veya yedek olarak planlaması yapılan ve o dönemki başvuru süreleri içerisinde Polis Akademisi Başkanlığına dilekçe ile başvuran ancak, 7179 sayılı Askeralma Kanununa göre mecburi askerlik hizmetinin devam etmesi nedeniyle 30. Dönem POMEM eğitimine kayıt yaptıramayan adaylarda da aynı işlem uygulanacaktır.

31. Dönem POMEM başvuru ve sınav tarihleri henüz belirlenmedi. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından konuya ilişkin açıklama gelmesi halinde haberimiz içerisine eklenecektir. 29. ve 30. Dönem POMEM Eğitimine silahaltında bulunması nedeniyle kayıt yaptıramayan adaylar için 31. Dönem POMEM eğitimi planlanıyor.

Bu adaylar, süresi içerisinde Polis Akademisi Başkanlığına dilekçe ile başvurmaları halinde 31. Dönem POMEM eğitimine planlanacaklardır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.