Otoyol Ve Köprü Geçiş Ücretleri Zamlandı! Osmangazi Köprüsü Geçiş Ücreti Kaç TL Oldu?

Otoyol Ve Köprü Geçiş Ücretleri Zamlandı! Osmangazi Köprüsü Geçiş Ücreti Kaç TL Oldu?
Otoyol ve köprü geçiş ücretleri zamlandı. Yapılan zam 15 Çayıs 2024 Çarşamba gecesi 00.00 itibari ile geçerli oldu. Buna göre Karayolları Genel Müdürlüğü ve Yap İşlet Devret kapsamında özel şirketler tarafından işletilen otoyol ve köprülerde zamlı fiyat tarifesi uygulanacak. Osmangazi Köprüsü, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü... geçiş ücreti kaç TL oldu?

Otoyol ve köprü geçiş ücretleri zamlandı. 15 Mayıs 2024 Çarşamba gecesi 00.00 itibari ile uygulanmaya başlanan düzenleme, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Yap-İşlet devret kapsamında özel şirketler tarafından işletilen otoyol ve köprüler için geçerlilik kazandı.

Otoyol Ve Köprü Geçiş Ücretleri Zamlandı

15 Mayıs 2024 Çarşamba gecesi 00.00 itibari ile geçelrilik kazanan otoyol ve köprü geçiş ücretleri zamlı tarifesine göre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden, otomobiller için alınan 15 TL'lik geçiş ücreti 24 TL'ye yükseldtildi.

Otoyol ve köprü geçiş ücretleri zamlandı. Yapılan zam ile birlikte Osmangazi Köprüsü en ucuz geçiş ücreti olan 290, 399 TL'ye yükseltildi.

1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti 295 TL iken 419 TL oldu.

İstanbul Ankara Anadolu Otoyolu geçiş ücreti 134 TL olarak belirlendi.

İstanbul İzmir Otoyolu, Osmangazi Köprüsü geçişi de dahil olmak üzere 984 TL olarak ücretlendirilmeye başlandı.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından, kamuya ait otoyol ve köprülere %76 oranında zam yapıldı.