İzmit Belediyesi Ücretsiz Yüzme Kursu Son Başvuru Tarihi Yaklaşıyor!

İzmit Belediyesi Ücretsiz Yüzme Kursu Son Başvuru Tarihi Yaklaşıyor!
İzmit Belediyesi ücretsiz yüzme kursu veriyor. Son başvuru tarihi belli oldu. Çocuğunun yüzme öğrenmesini isteyen aileler bu tarihe dikkat etmeli!

İzmit Belediyesi, Yüzme Bilmeyen Kalmasın kampanyası kapsamında ücretsiz yüzme kursu verecek. Bunu duyan ve İzmit'te ikamet eden vatandaşlar ücretsiz yüzme kursunun detaylarını araştırmaya başladı. İzmit Belediyesi tarafından son başvuru tarihi 28 Haziran 2024 olarak açıklandı. Peki kimler başvuruda bulunabilir? Nasıl başvuru yapılır?

İzmit Belediyesi Ücretsiz Yüzme Kursu Veriyor!

İzmit Belediyesi 2024 yılında da Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesini sürdürüyor. Son başvuru tarihi 28 Haziran 2024 olarak belirtilirken, başvuru ve kayıtların yüz yüze yapılacağı ifade edildi. Adres: Tepeköy Mahallesi Bayındırlık Kalıcı Konutları 17 Ağustos Bulvarı No:69 İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu.

İzmit Belediyesi tarafından sunulan ücretsiz yüzme kursu hizmetinden 7 - 12 yaş arası çocuklar faydalanacak. Uzman Antrenörler eşliğinde yüzme öğrenecekler.

Verilen yüzme kursu sonucunda başarılı olan sporcular, İzmit Belediyespor Yüzme takımına seçilecek. Kulüp bünyesinde lisanslı sporcu olarak müsabakalara katılım sağlayabilecekler.

MEB Hocam - Özel Haber