Kurban Bayramı Tatili 9 Gün Oldu! Kurban Bayramı İkramiyesi Ne Zaman Yatacak?

Kurban Bayramı Tatili 9 Gün Oldu! Kurban Bayramı İkramiyesi Ne Zaman Yatacak?
Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu! Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Kabine toplantısı sonrası yaptığı Millete sesleniş konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı:

4 Haziran 2024 Salı günü Beştepe'de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Kabine Toplantısı yapıldı. Kabine toplantısı kararları tüm vatandaşlar tarafından merak ediliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı sonrasında yaptığı millete sesleniş konuşmasında bazı kararları şu şekilde ifade etti:

Kurban Bayramı Tatili 9 Gün oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre, Ramazan Bayramında olduğu gibi Kurban Bayramında da bayramdan sonraki iki gün idari izin kapsamına alındı ve Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu.

Buna göre çalışanlar için 14 Haziran mesai bitimi sonrasında başlayacak olan Kurban Bayramı tatili 24 Haziran 2024 Pazartesi günü mesai başlangıcına kadar devam edecek. Böylelikle 9 günlük Resmi tatil ilan edilmiş oldu.

Kurban Bayramı İkramiyesi Ne Zaman Yatacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapmış olduğu açıklamada, Kurban Bayramı emekli bayram ikramiyesinin, emeklilerin hesaplarına 10 - 14 Haziran 2024 haftası içerisinde yatırılacağı bilgisini paylaştı.

Emekli maaşlarının da bayram ikramiyeleri ile birlikte hesaplara geçmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.