Memur ve emekli maaşlarıyla ilgili AK Parti'den yeni açıklama

Memur ve emekli maaşlarıyla ilgili AK Parti'den yeni açıklama
Memur maaş zamları ile ilgili görüşmeler devam ederken, Memur ve emekli maaşlarıyla ilgili AK Parti'den yeni açıklama geldi.

Memur ve emekli maaşlarıyla ilgili AK Parti'den yeni açıklama

Milyonlarca memur ve memur emekli için 2024 ve 2025 yıllarına dair zam görüşmeleri devam ederken, AK partili isimden önemli bir açıklama geldi.

AK Parti Grup Başkanı Abdullar Güler, Aydın'da katıldığı bir programda emeklileri heyecanlandıran bir açıklamada bulundu.

AK Parti Grup Başkanı Abdullar Güler, Aydın'da katıldığı bir programda emeklileri heyecanlandıran bir açıklamada bulunarak, "Milletvekillerimiz ve sahada vatandaşlarla görüştüğümüzde özellikle emeklilerimiz ile ilgili bir beklenti var. Şu anda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız bu konuda bir çalışma yürütüyor. Meclis açıldığında bunu değerlendireceğiz

"Bizim makro ekonomik dengeyi de bozmamamız lazım. Bunu da dengeleyecek, fiyat istikrarı yakalayacak, enflasyon ile mücadelemize zarar vermeyecek boyutta bütçe imkanlarını zorlayarak inşallah emeklilerimize de çalışanlarımıza da özlük hakları noktasında bir çalışmayı ortaya koyacağız" ifadelerini kullandı.

yeniakit

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.