Memur ve emekli maaşı zammı belli oluyor

Memur ve emekli maaşı zammı belli oluyor
2024 ve 2025 yıllarına dair memur maaş zamlarının görüşüldüğü hakem heyetinin 4.toplantısın akşam geç saatlerde sona erdi. Memur ve emekli maaşı zammı belli oluyor

Milyonlarca memur önümüzde ki 2 yılı boyunca maaşlarına alacakları zam oranlarının belli olacağı toplantılara kilitlendi.

Memur Sen ile hükümet arasında genel zam konusunda uzlaşı çıkmayınca yetkili sendika hakem heyetinin kapısını çaldı.

Sendikanın başvurusu sonrasında 11 kişilik hakem heyeti hemen çalışmalarına başladı ve 4. toplantı dün gece geç saatlerde tamamlandı. Toplantıda bulunan hükümet tarafı ve sendika tarafları birbirini bir kez daha dinledi.

Kesin karar 31 Ağustos belli olacak

Hakem kurulu kararın açıklanması için son gün olan 31 Ağustos tarihinde yeniden toplanmak üzere 4. toplantı tamamlandı. Kurulun 31 Ağustos Perşembe günü ki toplantıda memur ve memur emeklilerinin 2024 ve 2025 yıllarına dair alacakları zam oranlarını belirlemesi kamuoyuna açıklaması bekleniyor..

Kurulun verdiği karar kesin olacak ve tarafların herhangi bir merciye itiraz etme hakları olmayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.