Erdoğan'dan Son Dakika Memur Maaş Zammı Açıklaması Geldi

Erdoğan'dan Son Dakika Memur Maaş Zammı Açıklaması Geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin bayramlaşma programında memurların temmuz maaş zam oranlarıyla ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan'dan Son Dakika Memur Maaş Zammı Açıklaması Geldi

Temmuz ayına sayılı günler kala milyonlarca memur temmuz ayında maaşlarına gelecek zam oranlarını merak ederken, hükümet kanadından her gün açıklamalar gelmeye devam ediyor.

En düşük memur maaşını 22 bine eşitleneceği müjdesi sonrasında en düşük memur maaşı dışında maaş alan memurlar maaşlarına gelecek zam oranı netlik kazanmazken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika memur maaş zammı açıklaması geldi.

erdogan.jpg

Erdoğan'dan Son Dakika Memur Maaş Zammı Açıklaması Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde ;

Terör örgütleriyle ve İslam düşmanlığıyla kararlı mücadele edilinceye kadar tepkimizi en güçlü şekilde ortaya koyacağız. Müslümanların kutsallarına hakaret etmenin düşünce hürriyeti olmadığını, batılı kibir abidelerine eninde sonunda öğreteceğiz.

Dili, rengi, kültürü farklı milyarlarca insanın yüreğini birleştiren Kurban Bayramı, yardımlaşmanın, paylaşmanın ve dayanışmanın timsalidir. Bayram, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı kardeşlerimizle paylaşmaktır.

Memur maaşlarıyla ilgili düzenlemeyi bayram sonrası hızlıca Meclisimizin takdirine sunacağız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

2 Yorum